Automatisch secties toevoegen na toevoegen post

Comments

3 comments

 • David Hakkert

  He Edwin! 

   

  Ik heb dat opgelost door de instellingen van de header in de opties van de post te zetten, dus in de sidebar. Als iemand dan een pagina/blog/project toevoegt, hebben ze in de sidebar direct de optie om header afbeelding etc aan te passen voor die unieke pagina. Ze kunnen bij mij zelfs de header aan/uit zetten in de sidebar opties van de post ;) 

   

  Als je dat een keer wil bekijken hoe ik dat gedaan heb, let me know. Dan geef ik je een login!

  0
  Comment actions Permalink
 • Edwin Bos

  Hey David,

  Bedankt voor je snelle antwoord, die oplossing had ik ook al in gedachten, alleen ik vind het onlogisch om op een andere plek dan de header de instellingen van je header aan te passen.

  Ik snap dat, maar de klant die de site gaat vullen niet.

  0
  Comment actions Permalink
 • David Hakkert

  Graag gedaan! :)

  Mhhh, valt mee. Er draaien nu behoorlijk wat sites op mijn template en heb er nog niemand over gehoord. Ik breng het ook niet als: header opties. Ik zeg gewoon in de post opties: uitgelichte afbeelding, titel van pagina, toon wel/geen header.

  Vervolgens maakt de post zelf de header met de uitgelichte pagina en de titel ;) Zo voelt het dus ook niet onlogisch, zeg maar. Echter, als je veel meer opties wil voor de header, dan is het inderdaad misschien minder handig. Dan zou jouw oplossing, van een standaard sectie, niet zo'n gekke gedachte zijn!

  0
  Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.